SePoarta.ro - Amenajari-design-decoratiuni

 

ALEGEREA LOCUINTEI DE LA PROIECT LA FINISAJE

Daca nu ai gusturi scumpe in alegerea masinilor, casa va fi cu siguranta cea mai mare investitie pe care o vei face. Chiar si atunci cand cumpara casa prin modalitatile conventionale este surprinzator cat de putine detalii absorb potentialii cumparatori in timpul visitelor dinaintea cumpararii.

Este foarte greu sa iti formezi o perceptie corecta a spatiului folosing doar desene si de aceea locuinta finala poate parea mai mica decat ti-ai imaginat initial. Din acest motiv, exponatul – casa sau apartament te poate ajuta cel mai bine sa realizezi realitata. Examineaza in detaliu toate finisajele deoarece aceleasi persoane care au finisat apartmentul expus vor finisa si proprietatea .

Uitate cu atentie la toate marginile si imbinarile, in special la cele dintre podelele de lemn margini, dintre podele de lemn si tigle si apoi cu covorul. Verifica acoperirea si finetea vopselei. Foloseste aparatele – stai pe WC ca sa vezi daca are inaltimea corecta. Uita-te bine la mobila care a fost instalata – indicatiile dezvoltatorului pentru designerul de interior au fost cel mai probabil de a maximiza spatiul si lumina. Acest lucru iti poate da cateva ponturi despre un nou stil care se poate potrivi perfect noii tale locuinte.

Dar daca mobilezi tu apartamentul, ia in considerare marimea mobilei tale, masoar-o si deseneaz-o pe planul pe care ti-l vor da ca sa nu ai surprize ulterior.

  • Proiect locuinta

Verifica calitatea covorului deoarece este zona in care dezvoltatorul poate sa taie din costuri. Uita-te la toate detaliile structurale – fi atent in special la ferestre. Roaga-i sa le deschida, intreaba-i cum se deschid si cum se inchid. Intreaba de unde poti cumpara poti sa inlocuiesti cheile.

Daca esti multumit de competentele tehnice ale dezvoltatorului si te-ai asigurat ca nu exista gafe structurale care sa te bantuie, poti cumpara locuinta off-plan. Dar inainte de a semna asigura-te ca nu exista restrictii nerezonabile referitoare la vizita ta pe santier.

Trebuie sa mergi sa vizitezi locuinta de cel putin doua ori pe saptamana. Pune intrebari, fa masuratori de verificare, fa sugestii si asigura-te ca managerul de calitate este atent la locuinta ta pentru ca nu accepti o a doua oara. Verifica toate instalatiile din baie, apa de la chiuveta, scurgerea de la cada, toaleta, etc. Cand faci ultima inspectie, este foarte important sa nu te grabesti. Incearca sa o faci singur, fara reprezentanti ai dezvoltatorului care sa iti respire in ceafa.

Foloseste-ti simtul tactil si pe cel vizual pentru vopsea si pentru ceramice. Insista pe detalii. Daca vizitezi santierul in mod regulat vei avea sansa de a inspecta toate imbinarile la timp.

Ultima problema cu care ai de-a face este condensul. Cu multi ani inainte era un standard sa lasi o cladire noua sa stea un an pentru ca toate sa se usuce complet. Piata de astazi nu mai permite acest lucru. Din acest motiv vei avea nevoie de un de-umidizator portabil pentru a evita daunele produse de apa.

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Ghid de distractie online

Vrei reclama? Contacteaza-ne!

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Vrei reclama? Contacteaza-ne!