SePoarta.ro - Amenajari-design-decoratiuni

 

Ce ar trebui sa iei in considerare atunci cand cumperi mobila vopsita

Popularitatea mobilei suedeze picata nu a fost niciodata mai mare ca acum. Totusi, datorita naturii acestui produs, este nevoie de mai multa grija decat de obicei atunci cand te decizi sa o cumperi. Asa ca prima intrebare este:

Din ce material e facuta mobila vopsita? Unii s-ar putea astepta la raspunsul „lemn”. Dar surprinzator, multe magazine la moda vand mobila vopsita din MDF. Pretul cerut nu reflecta bineinteles pretul ieftin al materialelor prime folosite si daca nu intrebi mai mult, nici nu vei afla alte detalii despre acest subiect. Asigura-te intotdeauna ca mobila este facuta din materialul la care te astepti. Daca totusi esti multumit de mobila din MDF, atunci fi foarte sincer in privinta pretului pe care ai de gand sa il platesti. Uita-te intotdeauna inauntrul rafturilor si sub obiecte. Mobila vopsita ar trebui sa fie vopsita complet. Verifica intotdeauna obiectul inainte de a-l cumpara. Pune intotdeauna intrebari directe deoarce un vanzator poate tinde sa devieze de la subiect si sa dea raspunsuri ocolitoare. Ca sa te asiguri ca se respecta nivelul de calitate pe care il doresti, scrie o cerere pe care sa o trimiti la depozit in care sa iti exprimi dorinta ca toate suprafetele sa fie vopsite. Daca ti se cere un pret mai mare pentru asta, cauta in alta parte.

  • Mobila vopsita

Afla unde este realizata mobila vopsita Ideea de a cumpara un stil nordic de mobila care este facuta intr-adevar in Suedia este o ingamfare falsa. Nu intotdeauna acestea sunt facute direct in Suedia iar costul importului si al livrarii este uneori prea mare. Atunci cand vrei sa asortezi vopseaua sau vrei sa cumperi un set de mobila de aceeasi culoare pentru o anumita camera, cel mai bine este sa o cumperi pe toata o data. Cumpararea unei colectii piesa cu piesa va duce la variatii ale culorii datorita schimbarii nuantelor de-a lungul timpul.

Daca bugetul este o problema, incearca sa iti creezi colectia prin folosirea culorilor complementare sau contrastante. Multi producatori ofera o gama variata de culori in rosu, verde, galbeb pal, sampanie. Camerele mobilate cu aceste culori retin prospetimea scandinaviana dar ofera caldura si caracterul care lipseste din culoarea alba. Daca nu poti gasi un magazin care sa vanda astfel de mobila dar inima ta sta tot la stilul suedez, cumpara o carte de istorie a mobilei scandinaviene si alege piesa visurilor tale.

Gaseste apoi un confectionar de mobila si arata-i poza. Costul va fi in mod sigur mai mic si perminte si individualitate mai multa. Ultima precautie atunci cand cumperi mobila vopsita este sa insisti ca cel care ti-o livreaza sa astepte pana verifici fiecare suprafata la lumina buna, deoarece mobila vospita este susceptibila la daune cauzate de transport. Daca gasesti astfel de probleme, poti sa refuzi mobila pe loc. gandeste-te de doua ori inainte de a accepta oferta de a ti se repara respectivul obiect.

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Ghid de distractie online

Vrei reclama? Contacteaza-ne!

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Vrei reclama? Contacteaza-ne!